Transport si Retur

Prima pagină » Transport si Retur

 

Politica de retur si transport

RECLAMAȚII

Art. (1) Utilizatorul are dreptul de a solicita orice neconformitate a bunurilor cu contractul / comanda atunci când după livrare se constată discrepanțe cu contractul.

(2) Utilizatorul are dreptul la o cerere de bunuri, indiferent dacă producătorul sau comerciantul a furnizat o garanție comercială a produsului sau a serviciului. Utilizatorul nu are dreptul la o plângere în cazul în care discrepanța se datorează uzurii naturale a articolului.

(3) Atunci când satisfacerea cererii se realizează prin înlocuirea produsului, unul cu celălalt, care corespunde stării și prețului convenit sau redus. „Vivaldi Lenjerie SRL“ va păstra condițiile de garanție originale ale Utilizatorului.

(4) La depunerea cererii de retur, Utilizatorul poate solicita o rambursare prin înlocuirea mărfurilor corespunzătoare prețului convenit sau redus.

(5) Cerere de retur se depune la „VIVALDI LENJERIE“ prin telefon sau prin e-mail la poștă: fidanlenjerie@gmail.com la adresa societății. În cazul dat „VIVALDI LENJERIE“ oferă acces la un formular de retur pe site, pe care Utilizatorul este obligat să-l completeze.

(6). La depunerea acestei cereri, Utilizatorul indică obiectul cererii, motivul de retur și modul preferat de revendicare a cererii.

(7) La depunerea unei cereri, Utilizatorul trebuie, de asemenea, să anexeze documentele care se întemeiază în cerere, și anume:

  1. Chitanță sau factură;
  2. protocoale, acte sau alte documente care stabilesc neconformitatea bunurilor sau serviciului cu cele convenite;
  3. alte documente, care dovedesc cererea din alte motive.

(8) Cererea de retur a unui produs poate fi depusă în termen de 14 zile [EA3] din momentul ridicării comenzii.

(9). Termenul este negociabil, în unele cazuri, pentru a ajunge la un acord între vânzător și client pentru a rezolva litigiul.

(10) În cazul în care „VIVALDI LENJERIE“ a oferit o garanție comercială a produsului și termenul de garanție este mai lung decât termenele de introducere a unei cereri în conformitate cu alin. 1 plângerea poate fi depusă până la expirarea garanției comerciale.

(11) Depunerea unei plângeri nu constituie un obstacol în calea depunerii unei cereri.

12) „VIVALDI LENJERIE“ menține un registru al returnărilor. După înregistrarea cererii de retur la utilizator este trimis e-mailul cu numărul cererii de înregistrare și modul de revendicare a cererii.

(13) Atunci când „VIVALDI LENJERIE“ îndeplinește cererea, acesta emite un act electronic în acest sens, și furnizează un exemplar Utilizatorului prin email.

TRANSPORT

Livrarea produselor comandate de la noi se realizeaza prin curierat rapid, cu termen de livrare 2-3 zile lucratoare la un cost de 19.99 de lei.

 

 

Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Nu ai niciun produs în coș.